Πίσω  |   Αρχική Σελίδα  »  Για Εμάς

Για Εμάς

Η Εταιρία Flexzon Ltd είναι εισαγωγική & εμπορική προϊόντων τεχνολογίας Led με έτος ίδρυσης το 2008.

Η έδρα της εταιρείας και οι αποθήκες βρίσκονται στην Stara Zagora της Βουλγαρίας.

Μετά από 10 χρόνια έντονης ανάπτυξης η εταιρία μας είναι κυρίαρχη στην αγορά του φωτισμού LED διαθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις για τον επαγγελματικό, βιομηχανικό, φωτισμό δρόμων, οικιακό φωτισμό και οποιονδήποτε χώρο χρειάζεται ο επαγγελματίας ώστε να καλύψει τις ανάγκες του και των πελατών του.

Επίσης Ως Μακροχρόνιος εισαγωγέας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία απο αξεσουάρ αυτοκινήτων. Η Flexzon Ltd, προσπαθεί να προσφέρει την ευρύτερη γκάμα αξεσουάρ αυτοκινήτων, διατηρώντας παράλληλα το 100% της ικανοποίησης των πελατών της! Γι 'αυτό προσφέρει γρήγορους χρόνους παράδοσης. Η Flexzon Ltd αναζητά μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες και θα διατηρήσει αυτές τις σχέσεις με άριστες τιμές, ευελιξία και εξυπηρέτηση.


Η Εταιρία μας συνεργάζεται μόνο με επαγγελματίες, καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού, αξεσουάρ αυτοκινήτων, μηχανολόγους, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, διακοσμητές, αρχιτέκτονες και γενικά με επαγγελματίες που κάνουν μεταπώληση των προϊόντων μας.

Σας παρέχουμε πλήρη τηλεφωνική, συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε σε θέματα που αφορούν την εγκατάσταση την τοποθέτηση και το service των προϊόντων μας.


Το όραμα της εταιρείας μας είναι από την μια να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικές, αποδοτικές και συμφέρουσες λύσεις και από την άλλη, να προσφέρουμε στην κοινωνία καθαρότερο περιβάλλον και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ο στόχος της Flexzon Ltd είναι να κατέχει ηγετική θέση στα προϊόντα LED, εφαρμόζοντας συνεχώς τις παρακάτω αξίες. Ποιότητα σε όλα τα επίπεδα: προϊόντα, παρεχόμενες υπηρεσίες, τεχνική υποστήριξη, ολοκληρωμένες λύσεις.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.

Η πιο ισχυρή ομάδα πριν και μετά την πώληση, πριν και μετά την εγκατάσταση, πριν το πρόβλημα και πάντα με λύσεις.

Γνώση των αναγκών της αγοράς για άμεση προσαρμογή και γνώση της παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής αγοράς.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ: 

Αξία και αρχή η οποία εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα της εταιρείας

Flexzon Ltd

 

Εισαγωγική & εμπορική εταιρία φωτισμού LED


Τηλέφωνα: +30 211 234 30 40


Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 πμ. – 17:30 μμ.